Volg en deel ons

Welkom op de website van 24 uurs Rouwhuiskamer Westervoort.

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een overleden dierbare thuis op te baren. Maar jij hebt misschien wel de behoefte aan een eigen plek in deze moeilijke dagen. De sfeervolle maar vooral huiselijke ruimtes van onze huiskamer bestaan uit een zitkamer, afscheidsruimte en keuken waar je zelf koffie en thee kunt zetten.

Je krijgt de sleutel en hebt 24 uur per dag de beschikking over de huiskamer. Je hoeft dus niet met ons te overleggen over bezoektijden. Je komt en gaat wanneer je dat zelf het beste uitkomt. Daarnaast kan je naar eigen behoefte de ruimte verder aankleden met persoonlijke voorwerpen zoals foto's, tekeningen en bloemen.

De huiskamer is centraal gelegen en is gevestigd in het uitvaartdienstencentrum, op het kleinschalige ondernemersterrein 'het Ambacht' in Westervoort. De huiskamer is dus voor iedere uitvaartondernemer toegankelijk, ongeacht of en waar men ook verzekerd is. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In het uitvaartdienstencentrum zijn ook Akarma en het Uitvaartzorgbureau gevestigd. Hier kan je terecht voor diverse diensten en producten rondom afscheid en uitvaart.